Campionatul International de gatit in aer liber, 7-9 mai 2010

Campionatul International de Gatit in Aer LiberCupa Etapei Bucuresti, Piata Constitutiei, 7-9 mai 2010

Cel Mai Mare Eveniment Gastronomic din Romania!

Prima competitie gastronomica din istoria Romaniei certificata si inregistrata in programul international al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies). Competitie Gastronomica Continentala
Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din Romania!
Un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri !
Organizatorii evenimentului:
Asociatia Culturala Euro Est Alternativ
Co-organizatori: Familia Toneli, Zahar Margaritar SPECIAL GUEST STAR
IROSLAV KUBEC – Director Continental al W.A.C.S.
REÅžEDINTELE JURIULUI: Maestrul Åžtefan Bercea
GAZDA EVENIMENTULUI: Maestrul Antonio Passarelli
Å¢ari reprezentate in cadrul Etapei Bucuresti: Romania, Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA PROFESIONIÅžTI:
Panayotis Hadijsmeou (Cipru), Vatafu Gheorghe (Romania), Cornelia Ghisoi (Romania), Gabriela Berechet (Romania), Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Nicu Urs (Romania), Silvian Miron (Romania), Stamatis Valtas (Grecia), Robert Man (Romania)

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA AMATORI:
Petrisor Tanase (Romania), Adam Enav (Israel), Florin Teodorescu (Romania), Iustinian Radu (Romania), Razvan Cucui (Romania), Pop Adrian (Romania)

SOMELIERI:
Sergiu Nedelea

Structura competitiei
IMPORTANT! Începand de la etapa Bucuresti din 2010 competitia va fi structurata pe grupe de profesionisti si amatori!

Vineri, 7 mai 2010 Sambata, 8 mai 2010
Clasa Preparate Culinare Reci Clasa Gatit in Aer Liber

A. Sectiunea Antreuri, Expozitie de Arta Culinara E. Sectiunea Plita
B. Sectiunea Dulciuri si Patiserie F. Sectiunea Gratar
C.Sectiunea Creatie G. Sectiunea Ceaun
D.Sectiunea Meniu Alternativ H. Sectiunea Creatie

Atat profesionistii, cat si amatorii se pot inscrie la una sau mai multe sectiuni!

Premiile etapei Bucuresti sunt in valoare de peste 15.000 euro!

Duminica, 9 mai 2010
Program de demonstratii de arta culinara
Gastro Show-uri oferite de:
Maestrul Nicu Urs – bucatarie chinezeasca, Maestrul Cornelia Ghisoi - dulciuri, Maestrul Petrisor Tanase – bucatarie africana, George Catana - dulciuri, Dragos Bercea – meniu cu specific vanatoresc, Septimiu Crisan – meniu la plita, Maestrul Antonio Passarelli – meniu italian, Sergiu Nedelea – parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian - protap

Mai multe informatii:
www.campionatdegatit.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori