Campionatul International de gatit in aer liber, 7-9 mai 2010

Campionatul International de Gatit in Aer LiberCupa Etapei Bucuresti, Piata Constitutiei, 7-9 mai 2010

Cel Mai Mare Eveniment Gastronomic din Romania!

Prima competitie gastronomica din istoria Romaniei certificata si inregistrata in programul international al W.A.C.S. (World Association of Chefs Societies). Competitie Gastronomica Continentala
Cel mai interesant, incitant, provocator proiect culinar din Romania!
Un show culinar oferit de cei mai buni specialisti ai artei culinare, evaluati de un juriu international de maestri !
Organizatorii evenimentului:
Asociatia Culturala Euro Est Alternativ
Co-organizatori: Familia Toneli, Zahar Margaritar SPECIAL GUEST STAR
IROSLAV KUBEC – Director Continental al W.A.C.S.
REÅžEDINTELE JURIULUI: Maestrul Åžtefan Bercea
GAZDA EVENIMENTULUI: Maestrul Antonio Passarelli
Å¢ari reprezentate in cadrul Etapei Bucuresti: Romania, Cehia, Canada, Turcia, Franta, Elvetia, Finlanda, Belgia, Italia, Israel, Cipru

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA PROFESIONIÅžTI:
Panayotis Hadijsmeou (Cipru), Vatafu Gheorghe (Romania), Cornelia Ghisoi (Romania), Gabriela Berechet (Romania), Jyrki Yli-Uotila (Finlanda), Nicu Urs (Romania), Silvian Miron (Romania), Stamatis Valtas (Grecia), Robert Man (Romania)

COMPONENÅ¢A ECHIPEI DE EVALUARE PENTRU GRUPA AMATORI:
Petrisor Tanase (Romania), Adam Enav (Israel), Florin Teodorescu (Romania), Iustinian Radu (Romania), Razvan Cucui (Romania), Pop Adrian (Romania)

SOMELIERI:
Sergiu Nedelea

Structura competitiei
IMPORTANT! Începand de la etapa Bucuresti din 2010 competitia va fi structurata pe grupe de profesionisti si amatori!

Vineri, 7 mai 2010 Sambata, 8 mai 2010
Clasa Preparate Culinare Reci Clasa Gatit in Aer Liber

A. Sectiunea Antreuri, Expozitie de Arta Culinara E. Sectiunea Plita
B. Sectiunea Dulciuri si Patiserie F. Sectiunea Gratar
C.Sectiunea Creatie G. Sectiunea Ceaun
D.Sectiunea Meniu Alternativ H. Sectiunea Creatie

Atat profesionistii, cat si amatorii se pot inscrie la una sau mai multe sectiuni!

Premiile etapei Bucuresti sunt in valoare de peste 15.000 euro!

Duminica, 9 mai 2010
Program de demonstratii de arta culinara
Gastro Show-uri oferite de:
Maestrul Nicu Urs – bucatarie chinezeasca, Maestrul Cornelia Ghisoi - dulciuri, Maestrul Petrisor Tanase – bucatarie africana, George Catana - dulciuri, Dragos Bercea – meniu cu specific vanatoresc, Septimiu Crisan – meniu la plita, Maestrul Antonio Passarelli – meniu italian, Sergiu Nedelea – parada somelierilor, Maestrul Pop Adrian - protap

Mai multe informatii:
www.campionatdegatit.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Muffins cu mere si nuci

Muffins cu mere si nuci

Muffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...

Muffins cu mere si nuci
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara
Ciorba de pui cu bulion de zarzare

Ciorba de pui cu bulion de zarzare

Este o ciorba foarte gustoasa. Bulionul de zarzare ii da un gust absolut delicios si special!

Ciorba de pui cu bulion de zarzare
Cele mai apreciate rețete
Tort cu mousse alb si fructe de padure
1
Torturi

Tort cu mousse alb si fructe de padure

Tortul cu mousse alb si fructe de padure este o reteta usoara, delicata si racoroasa. Combinatia de dulce-acrisor este...

Tort cu mousse alb si fructe de padure
Chec cu nuci si rahat
2
Retete de Pasti

Chec cu nuci si rahat

Am gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit un chec pufos si aromat.

Chec cu nuci si rahat
Bors de miel
3
Retete de Pasti

Bors de miel

Traditional in zona Dobrogei!

Bors de miel
Drob din miel
4
Retete de Pasti

Drob din miel

Vedeta mesei Pascale!!

Drob din miel
Strudel cu mere din aluat de casa
5
Preparate dulci

Strudel cu mere din aluat de casa

Dupa culesul merelor din aceasta toamna, m-am gandit ca ma pot delecta cu un strudel cum am vazut reteta in caietul mamei...a...

Strudel cu mere din aluat de casa
Parteneri
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci
ReteteCulinare.RO

Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci

Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...

Fursecuri cu ciocolata - moi si dulci