Portia de carne adusa la masa are nevoie de 3-5 minuteca sa fie gata. In timp ce e servit un pahar de bautura ca aperitiv, muschiul poate fi deja consumat. Cei carora le place o friptura mai "facuta", vor lasa carnea pe piatra in continuare. Ineditul acestei serviri sta tocmai in faptul ca mancarea se serveste chiar de pe piatra pe care se coace, fara grasimi inutile si fara fum inecacios.
Rocile sunt incalzite la 300-400 de grade Celsius, mai explica gazdele, iar la masa sunt aduse pe placi de lemn groase, bine asezate tocmai pentru a proteja nu doar clientul ci si obiectele din jur de fierbinteala rocilor. Pietrele se incalzesc in cuptor inca de la deschiderea restaurantului, pentru ca fiecare se poate folosi cam jumatate de ora dupa ce a atins temperatura optima.
Dar pentru ca sunt mereu pietre gata incalzite in cuptor, timpul de asteptare pentru un client care comanda o astfel de friptura este foarte mic, chiar de cateva minute.
Rocile sunt incalzite la 300-400 de grade Celsius, mai explica gazdele, iar la masa sunt aduse pe placi de lemn groase, bine asezate tocmai pentru a proteja nu doar clientul ci si obiectele din jur de fierbinteala rocilor. Pietrele se incalzesc in cuptor inca de la deschiderea restaurantului, pentru ca fiecare se poate folosi cam jumatate de ora dupa ce a atins temperatura optima.
Dar pentru ca sunt mereu pietre gata incalzite in cuptor, timpul de asteptare pentru un client care comanda o astfel de friptura este foarte mic, chiar de cateva minute.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe