Clientii decid valoarea facturii

Un restaurant din Londra permite clientilor sa decida singuri cat de mult sa plateasca pentru felurile de mancare cumparate, in incercarea de a atrage cat mai multi consumatori in aceasta perioada dificila marcata de criza economica mondiala, informeaza AFP. Restaurantul The Little Bay din Farringdon, Londra, ofera clientilor meniul "all-you-can-eat" ("atat cat poti manca"), pana la sfarsitul lunii, adresandu-se mai ales angajatilor afectati de criza mondiala care lucreaza in zonele din apropiere, unde se gasesc multe institutii financiare. "Fiecare client poate sa plateasca de la 100 de lire sterline la un penny", a declarat Peter Ilic, proprietarul restaurantului. "Tot ce le cer este sa plateasca atat cat considera ei ca valoreaza mancarea si serviciile de aici", a adaugat acesta. Meniul cuprinde aperitive, precum pasta de peste afumat, salata de rata, rulouri de somon, pui la rotisor, sau simple sandvisuri, pentru clientii grabiti. Preturile variaza de la 2,25 lire sterline (2,5 euro) la 8,80 lire sterline (9,7 euro) pentru felul principal, ceea ce reprezinta deja un pret foarte competitiv pentru centrul Londrei. Bauturile nu sunt incluse in aceasta oferta, desi "un pahar cu apa va fi intotdeauna la indemana", au declarat patronii restaurantului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc