Culinar.ro si Revista Millesime te invita la concurs

Culinar.ro si Revista Millesime te invita la concurs

Concursul se desfasoara in perioada 18.06.2012-02.07.2012 pe pagina de Facebook culinar.ro. Poti castiga un abonament la revista Millesime pentru 8 aparitii si o sticla din vinul Enotecii Millesime, dar si unul din cele 10 pachete formate din primele doua numere ale revistei.     Millésime, revista de cultura şi civilizaţia vinului, este dedicată în special pasionaţilor de vin, producătorilor, celor care sunt abia intraţi în lumea vinului, celor din sectorul HoReCa dar magazinelor de specialitate. O gasiti în cele 170 de puncte de vânzare InMedio din tara, precum şi la Enoteca de Savoya şi Bibliotheka din Timişoara, Crama Noastră şi Chambre din Cluj Napoca. Iar daca doriti sa o primiti direct acasa va puteti abona si online. Din cuprinsul ediţiei de primăvară a revistei amintim un interviu cu vinificatorul Cramei Basilescu, Gabriel Lacureanu, un articol despre vinurile familiei Antinori, informaţii despre multiplele posibilităţi de răcire ale unui vin sau de ce nu se poate transforma vinul în marmeladă. Spune-ne care e vinul tau preferat printr-un comentariu la notita paginii culinar.ro si da un like paginii revistei Millesime.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Dovlecei crocanti

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Dovlecei crocanti
Supa crema de dovlecei si rosii

Supa crema de dovlecei si rosii

• taiati dovleceii rondele, ceapa, telina si cartofii in cuburi si puneti legumele la fiert in 2 litri de apa

Supa crema de dovlecei si rosii
Cele mai apreciate rețete
Burek cu branza sarata
1
Preparate sarate

Burek cu branza sarata

Branza se rade sau se zdrobeste fin si se amesteca toate ingredientele pentru umplutura. Compozitia trebuie sa fie destul de...

Burek cu branza sarata
Sarmalute moldovenesti in foi de vita
2
Mancaruri cu carne

Sarmalute moldovenesti in foi de vita

Sarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...

Sarmalute moldovenesti in foi de vita
Mici ca la Buzau
3
Mancaruri cu carne

Mici ca la Buzau

Nu stiu cum ar arata 1Mai fara mici, iar cei mai deliciosi mititei sunt cei de la Buzau. De oriunde ai fi, cu aceasta reteta...

Mici ca la Buzau
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
4
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Rulada din fleica de porc
Bucataras.RO

Rulada din fleica de porc

Reteta romaneasca.

Rulada din fleica de porc
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Prajitura turnata cu branza si visine
ReteteCulinare.RO

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate