Concursul se desfasoara in perioada 18.06.2012-02.07.2012 pe pagina de Facebook culinar.ro. Poti castiga un abonament la revista Millesime pentru 8 aparitii si o sticla din vinul Enotecii Millesime, dar si unul din cele 10 pachete formate din primele doua numere ale revistei. Millésime, revista de cultura şi civilizaţia vinului, este dedicată în special pasionaţilor de vin, producătorilor, celor care sunt abia intraţi în lumea vinului, celor din sectorul HoReCa dar magazinelor de specialitate. O gasiti în cele 170 de puncte de vânzare InMedio din tara, precum şi la Enoteca de Savoya şi Bibliotheka din Timişoara, Crama Noastră şi Chambre din Cluj Napoca. Iar daca doriti sa o primiti direct acasa va puteti abona si online. Din cuprinsul ediţiei de primăvară a revistei amintim un interviu cu vinificatorul Cramei Basilescu, Gabriel Lacureanu, un articol despre vinurile familiei Antinori, informaţii despre multiplele posibilităţi de răcire ale unui vin sau de ce nu se poate transforma vinul în marmeladă. Spune-ne care e vinul tau preferat printr-un comentariu la notita paginii culinar.ro si da un like paginii revistei Millesime.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii