Data: 25 Apr, orele 11.00 – 14.00
Locatia: Timisoara, Restaurant Bavaria (in cadrul hotelului Angellis, vis-Ã -vis de Kappa si Euro)
Cost: 50 Lei/pers (25 Lei pentru copii intre 5-15 ani) Asa cum v-am obisnuit in editiile precedente, evenimentul va fi impartit in 2 momente, unul educativ, in care ne vor fi prezentate principalele tipuri de branzeturi si vom invata cu ce sa le asortam, urmat de cel creativ in care fiecare isi va orna propriul platou cu branzeturi. In prima parte a degustarii, partenerul nostru, Lactitalia, va prezenta 5 sortimente de branzeturi, oferind informatii interesante despre procesul de fabricare precum si sugestii de integrare a sortimentelor de branza intr-un meniu. Fiecare tip de brazet va fi degustat, iar incununarea acestui moment va fi facuta de Crama Oprisor, care va prezenta cate un sortiment de vin potrivit fiecarui tip de branza. Soferi, pentru duminica eu zic sa apelati la un taxi. In cea de-a doua parte a evenimentului degustatorii vor fi provocati la un exercitiu de creativitate si indemanare. Asadar fiecare va trebui sa orneze un platou de branza si sa-l asorteze cu struguri, nuci, mere, smochine, prosciuto, ulei etc. Si pentru ca papilele noaste vor fi gadilate si rasfatate de atatea gusturi si arome… suntem siguri ca burtica isi va cere si ea drepturile, motiv pentru care Restaurant Bavaria ne intampina cu o masa delicioasa de pranz! Va asteptam asadar duminica, pe 25 aprilie, de la orele 11:00, in incinta Hotelului Angellis din Timisoara, la o alta incursiune in lumea gusturilor noi. Pana atunci, sa aveti parte de zile delicioase!
Echipa culinar.ro ti-a pregatit o surpriza. Special pentru cei mai pofticiosi dintre voi, punem la bataie 2 invitatii la evenimentul de duminca. Daca sunteti mandri posesori de blog, aveti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii oferite de culinar.ro si Menta si Usturoi.
Trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu datele tale de contact si adresa blogului tau. Mentioneaza ca doresti sa castigi o invitatie la evenimentul Menta si Usturoi de duminica.
Sambata, 24 aprilie, vor fi desemnati cei 2 castigatori si vor fi contactati pentru a intra in posesia premiilor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii