Degustare de branzeturi, cu "Menta si usturoi"

Data: 25 Apr, orele 11.00 – 14.00
Locatia: Timisoara, Restaurant Bavaria (in cadrul hotelului Angellis, vis-à-vis de Kappa si Euro)
Cost: 50 Lei/pers (25 Lei pentru copii intre 5-15 ani) Asa cum v-am obisnuit in editiile precedente, evenimentul va fi impartit in 2 momente, unul educativ, in care ne vor fi prezentate principalele tipuri de branzeturi si vom invata cu ce sa le asortam, urmat de cel creativ in care fiecare isi va orna propriul platou cu branzeturi. In prima parte a degustarii, partenerul nostru, Lactitalia, va prezenta 5 sortimente de branzeturi, oferind informatii interesante despre procesul de fabricare precum si sugestii de integrare a sortimentelor de branza intr-un meniu. Fiecare tip de brazet va fi degustat, iar incununarea acestui moment va fi facuta de Crama Oprisor, care va prezenta cate un sortiment de vin potrivit fiecarui tip de branza. Soferi, pentru duminica eu zic sa apelati la un taxi. In cea de-a doua parte a evenimentului degustatorii vor fi provocati la un exercitiu de creativitate si indemanare. Asadar fiecare va trebui sa orneze un platou de branza si sa-l asorteze cu struguri, nuci, mere, smochine, prosciuto, ulei etc. Si pentru ca papilele noaste vor fi gadilate si rasfatate de atatea gusturi si arome… suntem siguri ca burtica isi va cere si ea drepturile, motiv pentru care Restaurant Bavaria ne intampina cu o masa delicioasa de pranz! Va asteptam asadar duminica, pe 25 aprilie, de la orele 11:00, in incinta Hotelului Angellis din Timisoara, la o alta incursiune in lumea gusturilor noi. Pana atunci, sa aveti parte de zile delicioase!

Echipa culinar.ro ti-a pregatit o surpriza. Special pentru cei mai pofticiosi dintre voi, punem la bataie 2 invitatii la evenimentul de duminca. Daca sunteti mandri posesori de blog, aveti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii oferite de culinar.ro si Menta si Usturoi.

Trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu datele tale de contact si adresa blogului tau. Mentioneaza ca doresti sa castigi o invitatie la evenimentul Menta si Usturoi de duminica.

Sambata, 24 aprilie, vor fi desemnati cei 2 castigatori si vor fi contactati pentru a intra in posesia premiilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
1
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Prajitura foaie peste foaie
2
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Salata de fasole verde
4
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Lichior de menta
5
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta