Data: 25 Apr, orele 11.00 – 14.00
Locatia: Timisoara, Restaurant Bavaria (in cadrul hotelului Angellis, vis-Ã -vis de Kappa si Euro)
Cost: 50 Lei/pers (25 Lei pentru copii intre 5-15 ani) Asa cum v-am obisnuit in editiile precedente, evenimentul va fi impartit in 2 momente, unul educativ, in care ne vor fi prezentate principalele tipuri de branzeturi si vom invata cu ce sa le asortam, urmat de cel creativ in care fiecare isi va orna propriul platou cu branzeturi. In prima parte a degustarii, partenerul nostru, Lactitalia, va prezenta 5 sortimente de branzeturi, oferind informatii interesante despre procesul de fabricare precum si sugestii de integrare a sortimentelor de branza intr-un meniu. Fiecare tip de brazet va fi degustat, iar incununarea acestui moment va fi facuta de Crama Oprisor, care va prezenta cate un sortiment de vin potrivit fiecarui tip de branza. Soferi, pentru duminica eu zic sa apelati la un taxi. In cea de-a doua parte a evenimentului degustatorii vor fi provocati la un exercitiu de creativitate si indemanare. Asadar fiecare va trebui sa orneze un platou de branza si sa-l asorteze cu struguri, nuci, mere, smochine, prosciuto, ulei etc. Si pentru ca papilele noaste vor fi gadilate si rasfatate de atatea gusturi si arome… suntem siguri ca burtica isi va cere si ea drepturile, motiv pentru care Restaurant Bavaria ne intampina cu o masa delicioasa de pranz! Va asteptam asadar duminica, pe 25 aprilie, de la orele 11:00, in incinta Hotelului Angellis din Timisoara, la o alta incursiune in lumea gusturilor noi. Pana atunci, sa aveti parte de zile delicioase!
Echipa culinar.ro ti-a pregatit o surpriza. Special pentru cei mai pofticiosi dintre voi, punem la bataie 2 invitatii la evenimentul de duminca. Daca sunteti mandri posesori de blog, aveti sansa de a castiga una dintre cele doua invitatii oferite de culinar.ro si Menta si Usturoi.
Trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu datele tale de contact si adresa blogului tau. Mentioneaza ca doresti sa castigi o invitatie la evenimentul Menta si Usturoi de duminica.
Sambata, 24 aprilie, vor fi desemnati cei 2 castigatori si vor fi contactati pentru a intra in posesia premiilor.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaIn principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii