Produsele Gran Cucina au la baza retete profesionale, special create pentru a fi folosite in bucatariile din intreaga lume.
Gran Cucina inlocuieste cu succes smantana dulce animala, fiind mult mai sanatoasa ca aceasta, prin continutul redus de colesterol. Se foloseste la aperitive sau pentru a desavarsi preparate speciale precum pastele, friptura sau chiar legumele. Se poate adauga chiar si peste pizza.
Se comporta excelent in combinatie cu diferite ingrediente acide, calde sau reci. Cremoasa si usoara, este ideala pentru activitatea de catering, fiind foarte stabila in preparatele tinute la bain-marie. Nu se serveste ca atare, trebuie neaparat sa treaca printr-un proces termic (clocot, gratinare la cuptor, bain-marie, etc.) Legea nu mai permite folosirea cuvantului "smantana" in asociere cu Gran Cucina.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciReteta de toamna rapida si gustoasa, dar pentru ca e foarte usor de facut, la noi o face vesnic cele doua maini ajutoare ale...
Mini pizza in foietajDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii