Produsele Gran Cucina au la baza retete profesionale, special create pentru a fi folosite in bucatariile din intreaga lume.
Gran Cucina inlocuieste cu succes smantana dulce animala, fiind mult mai sanatoasa ca aceasta, prin continutul redus de colesterol. Se foloseste la aperitive sau pentru a desavarsi preparate speciale precum pastele, friptura sau chiar legumele. Se poate adauga chiar si peste pizza.
Se comporta excelent in combinatie cu diferite ingrediente acide, calde sau reci. Cremoasa si usoara, este ideala pentru activitatea de catering, fiind foarte stabila in preparatele tinute la bain-marie. Nu se serveste ca atare, trebuie neaparat sa treaca printr-un proces termic (clocot, gratinare la cuptor, bain-marie, etc.) Legea nu mai permite folosirea cuvantului "smantana" in asociere cu Gran Cucina.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii