Produsele Gran Cucina au la baza retete profesionale, special create pentru a fi folosite in bucatariile din intreaga lume.
Gran Cucina inlocuieste cu succes smantana dulce animala, fiind mult mai sanatoasa ca aceasta, prin continutul redus de colesterol. Se foloseste la aperitive sau pentru a desavarsi preparate speciale precum pastele, friptura sau chiar legumele. Se poate adauga chiar si peste pizza.
Se comporta excelent in combinatie cu diferite ingrediente acide, calde sau reci. Cremoasa si usoara, este ideala pentru activitatea de catering, fiind foarte stabila in preparatele tinute la bain-marie. Nu se serveste ca atare, trebuie neaparat sa treaca printr-un proces termic (clocot, gratinare la cuptor, bain-marie, etc.) Legea nu mai permite folosirea cuvantului "smantana" in asociere cu Gran Cucina.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii