Medalii si diplome pentru culinar.ro la Campionatului de Gatit de la Cluj

Echipa Culinar. Ro a fost prezenta la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania alaturi de mari maestri bucatari cum este si cel care a fost gazda evenimentului Antonio Passarelli. Culinar. Ro a concurat sambata, la sectiunea ceaun a probei de gatit in aer liber. Gulasul la ceaun preparat de noi s-a epuizat rapid, fiind apreciat de publicul vizitator, dar si de juriul competitiei care ne-a rasplatit cu diplome si medalii.
Organizatorii evenimentului au pregatit pentru publicul vizitator multe alte surprize. De la concerte in aer liber si piese de teatru, pana la concursuri cu premii marca culinar.ro. In cadrul demonstratiei de gatit a lui Antonio Pasarelli s-a organizat un concurs, iar castigatorii au fost rasplatiti cu premii culinar.ro.
A patra editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber, care a avut loc la sfarsitul acestei saptamani la Cluj, a fost castigata de o echipa din Predeal. Este vorba de echipa de bucatari a hotelului Rozmarin din Predeal, condusa de Petrica Mandru.
Cel mai important moment al festivalului a fost consemnarea unui record mondial, gatirea a 210 pui intr-o singura tigaie, record atins de echipa clujeanului Tibi Kiss. Pentru omologarea recordului a fost prezenta o echipa de la World Records Academy. Echipa cu care acesta a atins recordul, consemnat de Cartea Recordurilor, numara 15 persoane. Puii au fost impartiti in 840 de portii si au fost mai apoi impartite vizitatorilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Salata de leurda

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Salata de leurda
Chiftelute frigarui

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa