Medalii si diplome pentru culinar.ro la Campionatului de Gatit de la Cluj

Echipa Culinar. Ro a fost prezenta la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania alaturi de mari maestri bucatari cum este si cel care a fost gazda evenimentului Antonio Passarelli. Culinar. Ro a concurat sambata, la sectiunea ceaun a probei de gatit in aer liber. Gulasul la ceaun preparat de noi s-a epuizat rapid, fiind apreciat de publicul vizitator, dar si de juriul competitiei care ne-a rasplatit cu diplome si medalii.
Organizatorii evenimentului au pregatit pentru publicul vizitator multe alte surprize. De la concerte in aer liber si piese de teatru, pana la concursuri cu premii marca culinar.ro. In cadrul demonstratiei de gatit a lui Antonio Pasarelli s-a organizat un concurs, iar castigatorii au fost rasplatiti cu premii culinar.ro.
A patra editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber, care a avut loc la sfarsitul acestei saptamani la Cluj, a fost castigata de o echipa din Predeal. Este vorba de echipa de bucatari a hotelului Rozmarin din Predeal, condusa de Petrica Mandru.
Cel mai important moment al festivalului a fost consemnarea unui record mondial, gatirea a 210 pui intr-o singura tigaie, record atins de echipa clujeanului Tibi Kiss. Pentru omologarea recordului a fost prezenta o echipa de la World Records Academy. Echipa cu care acesta a atins recordul, consemnat de Cartea Recordurilor, numara 15 persoane. Puii au fost impartiti in 840 de portii si au fost mai apoi impartite vizitatorilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Varza cu ardei copti si mamaliguta
Gutui cu carne de pui

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Gutui cu carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
1
Dulciuri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)

Un desert rapid si delicios, care merita incercat.

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)
Dulceata de gutui
2
Dulceata

Dulceata de gutui

Dulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...

Dulceata de gutui
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Prajituri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

O reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Chec aperitiv cu urzici proaspete
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv cu urzici proaspete

Retete usoare de Primavara!

Chec aperitiv cu urzici proaspete
Cozonac cu stafide si nuca de cocos
5
Cozonac

Cozonac cu stafide si nuca de cocos

Retete de iarna

Cozonac cu stafide si nuca de cocos
Parteneri
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia