Echipa Culinar. Ro a fost prezenta la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania alaturi de mari maestri bucatari cum este si cel care a fost gazda evenimentului Antonio Passarelli. Culinar. Ro a concurat sambata, la sectiunea ceaun a probei de gatit in aer liber. Gulasul la ceaun preparat de noi s-a epuizat rapid, fiind apreciat de publicul vizitator, dar si de juriul competitiei care ne-a rasplatit cu diplome si medalii.
Organizatorii evenimentului au pregatit pentru publicul vizitator multe alte surprize. De la concerte in aer liber si piese de teatru, pana la concursuri cu premii marca culinar.ro. In cadrul demonstratiei de gatit a lui Antonio Pasarelli s-a organizat un concurs, iar castigatorii au fost rasplatiti cu premii culinar.ro.
A patra editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber, care a avut loc la sfarsitul acestei saptamani la Cluj, a fost castigata de o echipa din Predeal. Este vorba de echipa de bucatari a hotelului Rozmarin din Predeal, condusa de Petrica Mandru.
Cel mai important moment al festivalului a fost consemnarea unui record mondial, gatirea a 210 pui intr-o singura tigaie, record atins de echipa clujeanului Tibi Kiss. Pentru omologarea recordului a fost prezenta o echipa de la World Records Academy. Echipa cu care acesta a atins recordul, consemnat de Cartea Recordurilor, numara 15 persoane. Puii au fost impartiti in 840 de portii si au fost mai apoi impartite vizitatorilor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii