Echipa Culinar. Ro a fost prezenta la cel mai mare eveniment gastronomic din Romania alaturi de mari maestri bucatari cum este si cel care a fost gazda evenimentului Antonio Passarelli. Culinar. Ro a concurat sambata, la sectiunea ceaun a probei de gatit in aer liber. Gulasul la ceaun preparat de noi s-a epuizat rapid, fiind apreciat de publicul vizitator, dar si de juriul competitiei care ne-a rasplatit cu diplome si medalii.
Organizatorii evenimentului au pregatit pentru publicul vizitator multe alte surprize. De la concerte in aer liber si piese de teatru, pana la concursuri cu premii marca culinar.ro. In cadrul demonstratiei de gatit a lui Antonio Pasarelli s-a organizat un concurs, iar castigatorii au fost rasplatiti cu premii culinar.ro.
A patra editie a Campionatului International de Gatit in Aer Liber, care a avut loc la sfarsitul acestei saptamani la Cluj, a fost castigata de o echipa din Predeal. Este vorba de echipa de bucatari a hotelului Rozmarin din Predeal, condusa de Petrica Mandru.
Cel mai important moment al festivalului a fost consemnarea unui record mondial, gatirea a 210 pui intr-o singura tigaie, record atins de echipa clujeanului Tibi Kiss. Pentru omologarea recordului a fost prezenta o echipa de la World Records Academy. Echipa cu care acesta a atins recordul, consemnat de Cartea Recordurilor, numara 15 persoane. Puii au fost impartiti in 840 de portii si au fost mai apoi impartite vizitatorilor.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii