Duminica, cu putin inainte de ora pranzului, am spus prezent, la marea adunare realizata cu priliejul celei de-a treia editii „Menta si Usturoi” la Timisoara. Nu aveam cum sa lipsim de acolo, dat fiind ca tema acestui eveniment era: Degustare de branzeturi si vinuri! Timp de aproape 3 ore ne-am lasat papilele gustative in voia aromelor incredibile, oferite de cele 5 sortimente de vin si a branzeturilor delicioase asortate acestora. Cuvintele nu pot descrie cu exactitate momentele de deliciu culinar al acestui eveniment, asa ca va las sa admirati pozele de mai jos.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii