Duminica, cu putin inainte de ora pranzului, am spus prezent, la marea adunare realizata cu priliejul celei de-a treia editii „Menta si Usturoi” la Timisoara. Nu aveam cum sa lipsim de acolo, dat fiind ca tema acestui eveniment era: Degustare de branzeturi si vinuri! Timp de aproape 3 ore ne-am lasat papilele gustative in voia aromelor incredibile, oferite de cele 5 sortimente de vin si a branzeturilor delicioase asortate acestora. Cuvintele nu pot descrie cu exactitate momentele de deliciu culinar al acestui eveniment, asa ca va las sa admirati pozele de mai jos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAcesta este un preparat simplu, dar atat de bun, gustos si satios. Cand m-am gandit sa il fac, nu ma vedeam mancand decat...
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor
Comentarii