Duminica, cu putin inainte de ora pranzului, am spus prezent, la marea adunare realizata cu priliejul celei de-a treia editii „Menta si Usturoi” la Timisoara. Nu aveam cum sa lipsim de acolo, dat fiind ca tema acestui eveniment era: Degustare de branzeturi si vinuri! Timp de aproape 3 ore ne-am lasat papilele gustative in voia aromelor incredibile, oferite de cele 5 sortimente de vin si a branzeturilor delicioase asortate acestora. Cuvintele nu pot descrie cu exactitate momentele de deliciu culinar al acestui eveniment, asa ca va las sa admirati pozele de mai jos.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSeparam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita...
Prajitura cu piscoturi si crema de cocosReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii