Regulament Concurs Aerul este noul ulei

(0)
postat de
Regulament concurs Aerul este noul ulei

 

1. Organizatorul concursului este S.C. Inform Media SRL, societate ce detine site-ul www.culinar.ro, cu sediul social in municipiul Oradea, Bdul Dacia, nr.34, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului J5/1113/2012, cod de identificare fiscala RO 20201084.


2. DURATA CONCURSURILOR SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul " Aerul este noul ulei", se desfăsoară pe site-ul www.culinar.ro in perioada 30 octombrie 2012 – 26 noiembrie 2012 si se adresează exclusiv participantilor de pe teritoriul Romaniei.


3. PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE
Oricare utilizator al site-ului www.culinar.ro poate participa la acest concurs. Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajatii ORGANIZATORULUI, persoanele sau angajatii oricaror altor entitati implicate direct sau indirect in organizarea si/sau derularea concursurilor, precum si rudele de gradul I ale tuturor celor mentionati mai sus. In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior sau se va desemna un nou castigator.

Ca sa poti participa la acest concurs trebuie sa fii membru inregistrat al site-ului www.culinar.ro si sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, poti sa iti faci unul accesand pagina de inregistrare.
/>
Daca nu esti abonat al newsletter-ului zilnic culinar.ro, poti sa te abonezi de aici.

In newsletterul culinar.ro, se va regasi o reteta la finalul careia vei putea identifica un indiciu.

Datele in care vei putea gasi reteta cu indiciul sunt dupa cum urmeaza:

 

30.10.2012

02.11.2012

06.11.2012

09.11.2012

13.11.2012

16.11.2012

20.11.2012

23.11.2012

 

Odata ce ai identificat reteta ce contine indiciul, tot ce ai de facut este sa completezi indiciul in pagina de concurs.

Fiecare indiciu este valabil pana in ziua aparitiei urmatorului, exceptand ultimul indiciu, care este valabil pana in data de 26 noiembrie 2012.

Fiecare indiciu completat reprezinta o inscriere in concurs, cu cat vei completa mai multe indicii cu atat mai multe sanse vei avea la castigarea premiului pus in joc.

Acelasi indiciu poate fi completat de acelasi utilizator o singura data.

 

Extragerea castigatorului se va face prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului random.org si se vor afisa pe site-ul www.culinar.ro pana la data de 30.11.2012.


4. PREMIILE CONCURSULUI
Premiul acestui concurs desfasurat pe site-ul www.culinar.ro este:
- 1 premiu constand intr-un aparat de gatit Philips AirFry, in valoare aproximativa de 200 EUR.

5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Castigatorii isi vor revendica premiile, in termen de 10 zile de la publicarea numelor castigatorilor pe site-ul www.culinar.ro, trimitand un e-mail pe adresa contact@culinar.ro .
Termenul pentru revendicarea premiului este de 10 zile, in caz contrar se va desemna un nou castigator conform aceleiasi proceduri.

Premiul va fi expediat in maxim 20 de zile de la primirea datelor castigatorului.


6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin participarea la concurs castigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, copie dupa buletin), necesare scoaterii produselor din gestiune. Refuzul castigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea castigurilor determina neacordarea castigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea concursului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Inform Media SRL: Str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

 

7. Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Desfasurarea concursului va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

 

9. Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.culinar.ro.

Regulamentul de desfasurare a concursului este publicat pe site-ul www.culinar.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Inform Media SRL, din municipiul Oradea, str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor, pana la sfarsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
recomandari

AirFryer reprezintă cea mai modernă şi sănătoasă alternativă la prăjitul tradiţional în ulei. ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.