Anul acesta am pregătit pentru Paşte doi cozonaci mari cu cacao, nucă, stafide şi rahat. Pe unul din ei l-am luat la ţară, unde am petrecut alături de naşa şi alte rude, sărbătorile Pascale. Au fost cu toţii încântaţi de cozonac. Ce am schimbat la reţetă faţă de alţi cozonaci pregătiţi anterior: nu am mai pregătit maia, ci am frământat direct. La final, am lăsat la crescut cozonacii în tăvi un timp dublu comparativ cu alte dăţi. Au ieşit mai pufoşi şi mai mari.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii