Pulpa de miel picanta

Pulpa se maseaza bine cu toate ingredientele de mai sus si se lasa la frigider acoperit cel putin 24h Dupa 24 h se prajeste pulpa pe toate partile si

Pulpa de miel picanta
Foto 1/8
Pulpa de miel picanta
Foto 2/8
Pulpa de miel picanta
Foto 3/8
Pulpa de miel picanta
Foto 4/8
Pulpa de miel picanta
Foto 5/8
Pulpa de miel picanta
Foto 6/8
Pulpa de miel picanta
Foto 7/8
Pulpa de miel picanta
Foto 8/8
Înapoi la articol

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori