Aperitive cu peste

Reteta Mousse de peste afumat

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4m 
gatire reteta 2m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Prajitura cu Mousse de Capsuni si Glazura de Ciocolata (Reteta Video)"
 
>
• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si

ingrediente

5 portii

   (pentru 15 canape)
   peste afumat (poate fi hering, somon, halibut, butterfish, etc) 150 g
   crema de branza 500 g
   legatura de marar 1/2
   zeama de portocala - 25 ml
   piper alb

mod de preparare

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.

Pofta buna!
Incearca si Salata din peste marinat
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de peste afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.