Aperitive cu peste

Reteta Pasta cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine spumos, apoi se adauga pest

ingrediente

   600 gr peste alb
   200 gr unt
   1 lingura zeama de lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine spumos, apoi se adauga peste el pestele, sare, piper, zeama de lamaie, dupa gust si se omogenizeaza bine.
Alte aperitive:



Saratele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor
Incearca si Cosulete de primavara
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.