Pasta cu peste

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine spumos, apoi se adauga pest

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr peste alb
  • 200 gr unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe pestele, apoi se curata se oase si piele si se trece prin masina de tocat. Separat, se freaca untul pana de vine spumos, apoi se adauga peste el pestele, sare, piper, zeama de lamaie, dupa gust si se omogenizeaza bine.
Alte aperitive:

Saratele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci