Cafe frappe (cu cicoare)

Frappe-ul este o bautura racoritoare de vara, dar in acelasi timp energizanta. Incearca aceasta reteta de frapppe cu cicoare, foarte aromat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cafe frappe (cu cicoare)

Ingrediente

  • 400 ml apa rece
  • 50 gr cicoare
  • 25 gr cafea naturala
  • 1 lingura rom
  • 5 portii de inghetata de vanilie
  • frisca

Mod de preparare

Intr-un vas se pun apa, cafeaua, cicoarea si se lasa la fiert pe foc mic pana se dispare spuma. Se lasa la racit, se strecoara si se adauga apoi inghetata de vanilie si o lingura de rom. Se amesteca bine si se toarna in pahare.


Cafe Frappe-ul se serveste cu frisca si se bea cu paiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc