Cafele

Reteta Cafea cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.

ingrediente

   1 lingurita (de bar) zahar
   20 ml Tia Maria
   20 ml rom Jamaica
   cafea neagra fierbinte
   frisca

mod de preparare

Zaharul, Tia Maria si romul se incalzesc pe gaz, apoi se toarna peste cafeaua fierbinte. Se serveste decorat cu frisca.
Alte bauturi



Coctail de bannae

Socata
Incearca si Prima Latte Cappuccino cu inghetata de caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafea cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Cafele
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.