Cafea traditionala din Bahrain are un gust deosebit. Cafeaua astfel preparata cu siguranta va va placea mai mult decat cafeaua obisnuita.
Cafea traditionala din Bahrain are un gust deosebit. Cafeaua astfel preparata cu siguranta va va placea mai mult decat cafeaua obisnuita. Pune apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, adauga cafeaua,cardamonul si sofranul.
Tine pe foc mic 3 minute.
Se ia jos de pe foc, se strecoara ca sa scapam de zat si se adauga apa de trandafiri
Cafea traditionala din Bahrain se serveste fierbinte.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii