Se pune apa in ibric si se lasa sa se incalzeasca. Se rupe ciocolata bucati mici si se pun in apa sa se topeasca. Se trage vasul de pe foc si se lasa
Se pune apa in ibric si se lasa sa se incalzeasca. Se rupe ciocolata bucati mici si se pun in apa sa se topeasca. Se trage vasul de pe foc si se lasa pe marginea plitei, timp in care se freaca galbenusul spuma, se adauga cate putina ciocolata si se pune in cesti. Albusul batut spuma tare se amesteca cu frisca, se pune in fiecare ceaaca cate o lingura plina din acest amestec si se serveste ciocolata calda.
Alte retete:
Limonada
Socata
Sirop din muguri de brad
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii