Ciocolata calda

Se amesteca mai intii faina cu cacao-a si zaharul, se adauga apoi putin cite putin laptele amestecat cu smintina, in speranta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciocolata calda

Ingrediente

  • o lingura de faina
  • 10 linguri de cacao
  • 8 linguri de zahar
  • 750 ml de lapte si 200 ml de smintina lichida (se poate inlocui cu lapte)

Mod de preparare

Se amesteca mai intii faina cu cacao-a si zaharul, se adauga apoi putin cite putin laptele amestecat cu smintina, in speranta de a nu face gogoloase, daca se fac mestecati bine si repede ca sa se desfaca dupa care adaugati alt lapte putin cite putin.

Apoi se pune pe foc si se mesteca pina se ingroasa.
Se pot pune in ceasca stafidele din rom.

Pofta buna!

Reteta Ciocolata calda a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alte retete gasiti aici:

Cafea demonica,

Cafea turceasca,

Cafea cu lapte de cocos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori