Se amesteca mai intii faina cu cacao-a si zaharul, se adauga apoi putin cite putin laptele amestecat cu smintina, in speranta
Se amesteca mai intii faina cu cacao-a si zaharul, se adauga apoi putin cite putin laptele amestecat cu smintina, in speranta de a nu face gogoloase, daca se fac mestecati bine si repede ca sa se desfaca dupa care adaugati alt lapte putin cite putin.
Apoi se pune pe foc si se mesteca pina se ingroasa.
Se pot pune in ceasca stafidele din rom.
Pofta buna!
Reteta Ciocolata calda a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Cafea demonica,
Cafea turceasca,
Cafea cu lapte de cocos
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii