Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc
Ciocolata rupta bucatele mici se pune pe foc mic, intr-un vas impreuna cu apa si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste si fierbe. Se ia de pe foc si se toarna laptele fiert, dupa care se amesteca.
Se bea calda sau rece.
Alte retete:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Cornulete cu rahat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii