Kaffi este cafea luxemburgheza pentru care veti avea nevoie de o cana de cafea si de Mirabelle eau-de-vie sau palinca de prune. Se bea ori separat ori amestecat.
Kaffi este cafea luxemburgheza pentru care veti avea nevoie de o cana de cafea si de Mirabelle eau-de-vie sau palinca de prune. Se bea ori separat ori amestecat. De obicei dupa masa.
In Luxemburg se serveste cu Mirabelle eau-de-vie, facuta din prune galbene si Quetsch, facuta din prune.
Eu am incercat cu szilva palinka, palinca de prune ungureasca.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSaturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.
Oua scotiene
Comentarii