Citronada

Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasan

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 5 linguri de zahar
  • 1 l de apa minerala
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasand cu putere ca sa se scurga doar sucul. Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul, se adauga apa minerala si se parfumeaza cu putina coaja de lamaie.

La fel se pregateste si sucul de portocala.
Se serveste imediat.

Alte retete:

Socata

Compot de gutui

Dulceata de struguri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci