Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasan
Se taie lamaia in doua, fiecare jumatate se trece printr-un aparat special care separa sucul de seminte si pulpa sau se goleste cu o lingurita, apasand cu putere ca sa se scurga doar sucul. Zeama de lamaie se amesteca cu zaharul, se adauga apa minerala si se parfumeaza cu putina coaja de lamaie.
La fel se pregateste si sucul de portocala.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Socata
Compot de gutui
Dulceata de struguri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii