• decojiti ananasul si portocalele • curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• decojiti ananasul si portocalele
• curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• turnati sucul in pahAR
Acest mix de ingrediente are un rol important in detoxifierea organismului. Portocalele au un puternic efect antioxidant, un continut bogat in vitamin C, caroten si flavonoide, care stimuleaza sistemul imunitar si reglarea proceselor digestive.
Cu un continut caloric scazut, ananasul stimuleaza arderea naturala a grasimilor, ajuta la tonifierea intregului organism si mentinea elasticitatii si fermitatii pielii.
Savurati cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii