• decojiti ananasul si portocalele • curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• decojiti ananasul si portocalele
• curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita, apoi taiati 2 felii subtiri
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• turnati sucul in pahAR
Acest mix de ingrediente are un rol important in detoxifierea organismului. Portocalele au un puternic efect antioxidant, un continut bogat in vitamin C, caroten si flavonoide, care stimuleaza sistemul imunitar si reglarea proceselor digestive.
Cu un continut caloric scazut, ananasul stimuleaza arderea naturala a grasimilor, ajuta la tonifierea intregului organism si mentinea elasticitatii si fermitatii pielii.
Savurati cu placere!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii