• curatati bucata de mango, separati-o de sambure, taiati-o cuburi si introduceti jumatate in blenderul personal Breville Blend Active
• curatati bucata de mango, separati-o de sambure, taiati-o cuburi si introduceti jumatate in blenderul personal Breville Blend Active
• adaugati peste acestea grapefruit-ul si lamaia taiate bucatele (fara pielita alba)
• taiati papaya pe jumatate (trebuie sa fie moale la apasare), curatati samburii si miezul cu o lingura si adaugati in blenderul personal Breville Blend Active
• adaugati mierea si marul taiat bucati (cu tot cu coaja) si mixati toate ingredientele
• serviti cu gheata zdrobita.
Savurati!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii