Strudelul lichid este o varianta foarte interesanta a clasicului strudel, din punctul meu de vedere, la fel de buna.
Curatam marul si para, le taiem cuburi si le calim in unt. Le caramelizam turnand mierea peste cele doua fructe.
Le tinem pe foc inca 7-8 minute si presaram scortisoara deasupra. Si le punem in vasul blenderului unde le lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit, adaugam inghetata de frisca, gheata sfaramata, semintele de pin prajite si stafidele inmuiate si stoarse. Mixam toate ingredientele 1 minut pana obtinem o compozitie cremoasa. Eu am mai adaugat lapte pentru a obtine compozitia pe care o doream eu.
Turnam strudelul in pahare si servim.
Aceasta reteta a fost inspirata din colectia Delicii in bucatarie "Sucuri si cocktailuri din fructe" de la Adevarul.
Un storcator de fructe Philips sau un mixer vertical Philips usureaza foarte mult munca in bucatarie si la spalare de asemenea putand astfel petrece mai mult timp cu cei dragi sau relaxandu-ma in parc sau chiar scriind pentru blog.
Strudelul lichid se serveste rece, in pahare, pudrat cu cacao sau zahar pudra.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii