Suc Cvas

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul. Lamaile se storc si se pune zeama in apa fierbinte. Se adauga apoi mierea, se amesteca dupa care se lasa la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 l apa
  • 250 gr zahar
  • 6 lamai
  • 3 linguri miere de albine
  • drojdie de bere
  • cateva boabe de orez sau o mana cu stafide

Mod de preparare

Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul. Lamaile se storc si se pune zeama in apa fierbinte. Se adauga apoi mierea, se amesteca dupa care se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga cojile de lamaie si se amesteca. Compozitia se lasa pana a doua zi, sa se limpezeasca, dupa care se pune in sticle. In fiecare sticla se pun cate trei boabe de orez sau stafide si se astupa cu un dop.


Dupa 4-5 zile se poate bea.

Alte retete:

Lapte de pasare

Placinta de dovleac

Turta dulce

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori