Suc de coacaze

Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg coacaze
  • 1
  • 5 kg zahar
  • 1 l apa
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul, se adauga peste el zahar, socotind jumatate de kg la litru de suc, se pune vasul pe foc si se lasa sa se dizolve zaharul la foc mic. Se fierbe apoi un sfert de ora la foc tare, dupa care se procedeaza ca la celelalte sucuri.
Alte retete:

Sirop de capsuni

Sirop de zmeura

Lichior de caise

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori