Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul,
Se curata fructele si se spala, apoi se zdrobesc cu mana. Se limpezeste sucul obtinut, la rece, tinut intr-un vas emailat, acoperit. Se masoara sucul, se adauga peste el zahar, socotind jumatate de kg la litru de suc, se pune vasul pe foc si se lasa sa se dizolve zaharul la foc mic. Se fierbe apoi un sfert de ora la foc tare, dupa care se procedeaza ca la celelalte sucuri.
Alte retete:
Sirop de capsuni
Sirop de zmeura
Lichior de caise
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii