1. Spalati bine ingredientele 2. Curatati bine morcovii 3. Taiati telina in bucati 4. Indepartati
1. Spalati bine ingredientele
2. Curatati bine morcovii
3. Taiati telina in bucati
4. Indepartati codita de la rosii si taiati rosiile in bucati
5. Taiati varza in bucati
6. Preparati sucul in storcatorul prin presare la rece KUVINGS si alternati ingredientele.
Puteti adauga si fructe functie de gust si preferinte: pere, portocale, mere.
Inainte de a pregati sucul, mentineti ingredientele in apa rece pentru cca 30 de minute, pentru a obtine maxim de nutrienti din ele.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii