Iarba de grau se adauga in storcatorul prin presare la rece Kuvings, strangandu-se in manunchiuri pentru a facilita preluarea ei.
Iarba de grau se adauga in storcatorul prin presare la rece Kuvings, strangandu-se in manunchiuri pentru a facilita preluarea ei. Ulterior se adauga si merele si sucul este gata.
Daca doriti, puteti sa il faceti doar din iarba de grau, fara mere. Am adaugat mere pentru a fi mai usor de baut de catre incepatori. Noi preferam sa adaugam iarba de grau in orice suc verde, alaturi de frunze comestibile, vlastari si suc de mar.
Sucul de grau verde incoltit beneficiaza de o compozitie micronutritională de invidiat. Astfel, in el se gssesc:
• numeroase minerale, intre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul si iodul.
• aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni.
• vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decaat in morcov), ca si precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai mults decst in citrice), E, K, D şi PP.
• Cantitati impresionante de clorofila.
Reteta completa: http://ligiapop.com/2015/09/03/suc-din-iarba-de-grau-cu-mere/
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii