Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati sunt usor de preparat. Pentru aceste aperitive rapide se oparesc bucatile de salau in apa cu sare timp de 30-40 de minute. Se scot sa se scurga, apoi se lasa la racit. Galbenusul crud si cel fiert se amesteca cu sare, piper si ulei. Se acreste maioneza cu zeama de lamaie si se lasa la rece. Se taie castravetii cubulete, bagheta se taie felii si se unge cu unt, se presara cu cimbru si se introduce in cuptor la rumenit cca 10-15 minute. Bucatile de salau se desfca in fasii, se stropesc cu zeama de lamaie, se adauga castraveciorii si maioneza. Se omogenizeaza, apoi se orneaza cu marar verde si felii de lamaie.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati se servesc pe felii de bagheta cu unt si cimbru.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii