Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati sunt usor de preparat. Pentru aceste aperitive rapide se oparesc bucatile de salau in apa cu sare timp de 30-40 de minute. Se scot sa se scurga, apoi se lasa la racit. Galbenusul crud si cel fiert se amesteca cu sare, piper si ulei. Se acreste maioneza cu zeama de lamaie si se lasa la rece. Se taie castravetii cubulete, bagheta se taie felii si se unge cu unt, se presara cu cimbru si se introduce in cuptor la rumenit cca 10-15 minute. Bucatile de salau se desfca in fasii, se stropesc cu zeama de lamaie, se adauga castraveciorii si maioneza. Se omogenizeaza, apoi se orneaza cu marar verde si felii de lamaie.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati se servesc pe felii de bagheta cu unt si cimbru.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii