Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aceasta reteta de aperitiv cu peste si morcovi este delicioasa. Pentru prepararea acestui aperitiv se scot din sos bucatile de hering si se lasa la scurs. Se curata si se taie solzisori ceapa, se condimenteaza cu sare, piper, se adauga uleiul si otetul. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul se curata si se rad, varza se toaca marunt, apoi se amesteca. Se adauga ceapa marinata si sosul si se amesteca bine, apoi se presara chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un platou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza, apoi se prind cu scobitori.
Aperitivul cu peste si morcovi se aseaza un platou cu frunze de salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii