Pentru acest aperitiv aveti nevoie de hering marinat, varza, ceapa, morcovi, ardei, ulei, otet, salata verde si condimente.
Aceasta reteta de aperitiv cu peste si morcovi este delicioasa. Pentru prepararea acestui aperitiv se scot din sos bucatile de hering si se lasa la scurs. Se curata si se taie solzisori ceapa, se condimenteaza cu sare, piper, se adauga uleiul si otetul. Se acopera cu o folie si se lasa la marinat. Morcovii, ardeiul se curata si se rad, varza se toaca marunt, apoi se amesteca. Se adauga ceapa marinata si sosul si se amesteca bine, apoi se presara chimenul si foile de dafin maruntite. Fasiile de hering se intind pe un platou si se umplu cu salata de varza. Se ruleaza, apoi se prind cu scobitori.
Aperitivul cu peste si morcovi se aseaza un platou cu frunze de salata verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii