Baghetele se taie in doua pe lung, apoi in 2-3 bucati, pe lat. Se amestecamaioneza cu hreanul, se sareaza si se pipereaza. Frunzele de salata se spal
Baghetele se taie in doua pe lung, apoi in 2-3 bucati, pe lat. Se amestecamaioneza cu hreanul, se sareaza si se pipereaza. Frunzele de salata se spala, castravetele si ciupercile se feliaza. Jumatatile de bagheta se ung cu crema de maioneza si hrean si se pun deasupra frunzele de salata, ciupercile, feliile de castravete, crabii din conserva si mararul tocat marunt.
Alte aperitive:
Zacusca cu fasole Ciuperci umplute Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii