Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicioase briose.
Briosele cu cascaval Sofia de la Delaco si ton au o aroma unica, care iti va incanta familia cu siguranta! Sa vedem ce trebuie sa facem pentru a pregati aceste delicatese.
Pentru inceput, taiem cascavalul cubulete, maruntim ceapa si taiem rondele maslinele.
Ouale, laptele si uleiul le amestecam bine intr-un bol mai mare. In aceasta compozitie integram apoi cascavalul, ceapa, maslinele, faina si praful de copt, amestecand constant pana compozitia se omogenizeaza.
Punem formele de briose, unse in prealabil cu putin ulei, pe o tava pe care am asezat o coala de hartie de copt. Turnam copozitia in forme si punem la cuptor aproximativ 35-45 de minute, pana capata o frumoasa culoare aurie.
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si ton se servesc caldute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii