Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe
Se fierb cartofii in coaja, se trec prin sita si se amesteca, pe foc, cu unt. Ceapa se toaca si se inmoaie bine in unt, pe foc mic. Pestele se fierbe si se sfarama bine ca un piure. Se amesteca cartofii cu pestele, cu ceapa, cu ouale, se adauga piper si sare, daca pestele este nesarat, amestecand bine pana devine ca o pasta. Din aceasta pasta se fac bulete care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc imediat
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci
Chiftele
Ardei copti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii