Calamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie felii. Ouale se bat bine cu pi
Calamarul se spala si se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Cand este gata, se scoate, se raceste si se taie felii. Ouale se bat bine cu piper si sare. Fasiile de calmar se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Curcan umplut
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii