Daca ai un peste cu oase mari si mai putine, este pacat sa nu incerci acest aperitiv!!!
Se scoate carnea de pe os, cu un cutit ascutit, apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece, apoi se preseaza in maini, pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt, usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Cu mainile umezite in apa rece, modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei. Sunt delicioase calde, dar si reci. Daca amestecul de carne este prea moale, putem tavali carnea care urmeaza a fi modelata, prin faina. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii