Chiftelute marinate din peste oceanic

Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 1 felie de paine alba
  • 100 ml lapte
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel verde
  • 1
  • 5 pahare sos de rosii
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se ames- teca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Se modeleaza chifetelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza toate intr-un vas, se toarna sosul de rosii si putin patrunjel verde tocat. Se pune apoi vasul in cuptor sa fiarba. Dupa ce sosul a scazut la jumatate, chiftelutele se pot scoate din cuptor.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Chiftele

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc