Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina d
Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se ames- teca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Se modeleaza chifetelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza toate intr-un vas, se toarna sosul de rosii si putin patrunjel verde tocat. Se pune apoi vasul in cuptor sa fiarba. Dupa ce sosul a scazut la jumatate, chiftelutele se pot scoate din cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Placinta de dovleac
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii