Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina d
Se foloseste peste inghetat pentru aceste chiftelute. Pestele se pune cu legumele curatate si tocate marunt sa fiarba, dupa care se dau prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa. Se ames- teca pestele tocat cu ouale si cu patrunjel verde tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Se modeleaza chifetelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza toate intr-un vas, se toarna sosul de rosii si putin patrunjel verde tocat. Se pune apoi vasul in cuptor sa fiarba. Dupa ce sosul a scazut la jumatate, chiftelutele se pot scoate din cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Sarmale de post
Chiftele
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii