Crabi pe paine

Crabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se rumeneste in putin unt apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr crabi
  • 50 gr unt
  • 1 radacina de ghimbir
  • sare
  • 50 ml coniac
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei

Mod de preparare

Crabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se rumeneste in putin unt apoi se flambeaza imediat in coniac. Se taie painea felii, se curata de coaja, se freaca cu usturoi si se prajeste in unt.


Crabii se servesc pe feliile de paine prajita, ornati cu lamaie sau felii de rosii.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Ciuperci la cuptor Oua umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori