Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar
Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar si frisca. Aceasta crema se pune peste rulourile de peste cu ajutorul unui saculet pentru creme.
Pentru dresingul de mustar, se amesteca bine ingredientele, adaugand piper.
Pentru dresingul de castraveti si ridichi, castravetii se taie fidelute, ridichile se spala si se maruntesc fin, apoi se pune frisca, se amesteca si se condimenteaza.
Pentru sosul cu condimente mararul si patrunjelul se toaca foarte marunt, se adauga frisca si zeama de lamaie.
Mod de servire: Se serveste cu „lefser”, un fel de placinta din ovaz, specific norvegian.
Alte retete simple
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii