Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar
Heringul file se taie in doua de-a lungul, se ruleaza si se strapunge cu scobitori. Galbenusurile fierte se zdrobesc si se adauga sare, piper, mustar si frisca. Aceasta crema se pune peste rulourile de peste cu ajutorul unui saculet pentru creme.
Pentru dresingul de mustar, se amesteca bine ingredientele, adaugand piper.
Pentru dresingul de castraveti si ridichi, castravetii se taie fidelute, ridichile se spala si se maruntesc fin, apoi se pune frisca, se amesteca si se condimenteaza.
Pentru sosul cu condimente mararul si patrunjelul se toaca foarte marunt, se adauga frisca si zeama de lamaie.
Mod de servire: Se serveste cu „lefser”, un fel de placinta din ovaz, specific norvegian.
Alte retete simple
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnac
Comentarii