• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si
• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.
Pofta buna!
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdePlachia, una dintre cele mai simple si delicioase retete cu peste.
Plachie de crapLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii