Mousse de peste afumat

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si

Portii
5
Timp pregatire
4 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa
Mousse de peste afumat

Ingrediente

  • (pentru 15 canape)
  • peste afumat (poate fi hering, somon, halibut, butterfish, etc) 150 g
  • crema de branza 500 g
  • legatura de marar 1/2
  • zeama de portocala - 25 ml
  • piper alb

Mod de preparare

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori