Oua umplute cu albus colorat

Dupa Pasti imi raman multe oua,asa ca niste oua umplute cu icre pe un platou de hering marinat este o minunatie!!

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
medie
Oua umplute cu albus colorat

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari;
  • colorant alimentar(diverse culori);
  • 1 lingurita de otet;
  • apa;
  • Icre de crap;
  • hering marinat;
  • lamaie;
  • frunze de salata(decor);

Mod de preparare

1.Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în jumătate.

2.Se scoate galbenusurile de la jumatatile de ou.

3.Se iau pahare in funcție de numărul de culori pe care doriti să le utilizați. Se umple paharele ⅔ apa și se adaugă 3 picături din colorantul alimentar dorit, împreună cu o linguriță de oțet (pentru fiecare cana).

4.Albușurile de ou se introduc in pahare si se lasa sa stea în colorant alimentar până când culoarea dorită este atinsă.

5.Se scot albușurile din vopsea și se pun la scurs pe un servetel.

6.Albusurile colorate se umplu cu salata de icre si se aseaza pe un platou cu bucatele de hering marinat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clafoutis cu capsuni

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara
Cele mai apreciate rețete
Drob Pascal
1
Retete de Pasti

Drob Pascal

Anul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...

Drob Pascal
Chiftele cu piept de pui si ciuperci
2
Aperitive cu carne

Chiftele cu piept de pui si ciuperci

Reteta mea preferata de chiftelute.

Chiftele cu piept de pui si ciuperci
Pasca poloneza clasica
3
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie
4
Prajituri

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie

Pentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...

Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilie
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita

 Cu siguranta aceasta Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita va fi pe placul vostru. Se face usor, iar...

Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Negresa - irezistibil de gustoasa
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci. citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola