Pasta de peste crud si afumat este un fel de pate de peste, dar mult mai gustos decat ce gasim in comert si unde mai pui ca se face si foarte usor!
Dupa ce am curatat pestele, am mixat impreuna cu untul folosind mixerul vertical. Am adaugat apoi maioneza si iaurtul, ca pasta sa capete o consistenta cremoasa. Se potriveste de sare si piper. Eu nu am mai pus zeama de lamaie, pentru ca pestele marinat este destul de acru. Pentru cine doreste mai acru, fie pune pestele marinat direct, fie mai adauga zeama de lamaie.
Pasta de peste se poate servi pe felii de castravete proaspat, felii de paine prajita, paine proaspata, cosulete coapte din aluat de foietaj.
Reteta de pasta de peste crud si afumat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO idee pentru micul dejun. Acest preparat nu ne tine mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi pe placul tuturor.
Sandwich cu guacamole si ou posatTorturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii