Pasta de peste crud si afumat este un fel de pate de peste, dar mult mai gustos decat ce gasim in comert si unde mai pui ca se face si foarte usor!
Dupa ce am curatat pestele, am mixat impreuna cu untul folosind mixerul vertical. Am adaugat apoi maioneza si iaurtul, ca pasta sa capete o consistenta cremoasa. Se potriveste de sare si piper. Eu nu am mai pus zeama de lamaie, pentru ca pestele marinat este destul de acru. Pentru cine doreste mai acru, fie pune pestele marinat direct, fie mai adauga zeama de lamaie.
Pasta de peste se poate servi pe felii de castravete proaspat, felii de paine prajita, paine proaspata, cosulete coapte din aluat de foietaj.
Reteta de pasta de peste crud si afumat a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii