Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos.
Sardelele se curata de oasele din sira spinarii si de pielita de deasupra, apoi se preseaza bine cu furculita, pana ce se incorporeaza carnea in sos. Se adauga un castravecior din saramura, tocat marunt si scurs bine de zeama prin presare pe sita. Se adauga zeama de lamaie dupa gust si maioneza din doua galbenusuri. Se aranjeaza pasta pe o farfurie, se netezeste si se presara peste tot cu albusul fiert si tocat marunt.
Pasta se garniseste cu masline, cu feliute din ridichi de luna si cu cozi de ceapa verde, infipte vertical pe margine.
Alte aperitive:
Salata de icre negre
Zacusca
Placinta cu dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii