Pasta picanta de ton cu ceapa verde

Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Pasta picanta de ton cu ceapa verde

Ingrediente

  • - 1 cutie cu crema de branza Delaco Ceva Fin pufos
  • - 1 cutie (circa 250 g) ton in suc propriu
  • - 4 cepe verzi
  • tocate marunt
  • - 1 lingura de mustar iute
  • - sare
  • - piper alb
  • - 1/2 legatura de patrunjel
  • tocat marunt
  • - 1/4 ardei iute rosu
  • tocat marunt
  • - 1/4 ardei iute verde
  • tocat marunt
  • - firisoare subtiri de ardei iute
  • pentru ornat
  • - frunze proaspete de patrunjel
  • pentru servit
  • - sampanie
  • sau vin spumant
  • pentru servit

Mod de preparare

Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.

Trebuie doar sa amesteci intr-un castron crema de branza cu ton, sare, piper alb, ceapa verde, mustar si patrunjel tocat.

 

Sursa retetei: http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/


Pasta de ton picanta cu ceapa verde se serveste ornata cu firisoare de ardei iute si frunze de patrunjel, alaturi de crackers sau paine, insotita de un pahar de sampanie sau vin spumant.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc