Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul fr
Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pina se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici, 100g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine cu pasta pregatita. Se pune la rece. In acest timp se taie colturile franzelutei si se scobeste de miez in asa fel ca sa nu ramina mai mult de 1cm de miez in jurul cojii. Golul franzelutei se umple cu pasta racita, se indeasa cu ajutorul unei lingurite. Se lasa la rece si se serveste taiata cu un cutit foarte bine ascutit, in felii subtiri de 1cm. Este bine sa fie pregatita cu o zi inainte de a se servi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii