Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala.
Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se curata si se spala. Castravetii se spala. Rosiile se spala si se curata in interior. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Galbenusurile se freaca bine cu putin ulei. Usturoiul pisat se adauga putin cate putin, apoi mustarul si zeama de la o lamaie. Sardelele se freaca bine cu albusurile fierte, pana devin o pasta. Se adauga castravetii murati taiati marunt, patrunjelul verde, sare si piper. Se amesteca totul si se umple fiecare rosie.
Rosiile umplute cu sardele se servesc ca aperitive.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii