Usor de pregatit, usor de digerat.
Se separa icrele de pielita, se pun la robot si se incepe mixarea, adaugandu-se ulei putin cate putin; pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie, apa minerala, putin cate putin si cate o lingurita de gris, gata fiert si racit. Se face salata, atat cat se crede de cuviinta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare dupa gust. Se amesteca usor si se serveste pe paine.
Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine, se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat. Sa aveti pofta, dragilor!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii