Salata din icre de biban

Usor de pregatit, usor de digerat.

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Salata din icre de biban

Ingrediente

  • 200 gr. icre de biban
  • 50 gr. gris de grau
  • 100 ml ulei
  • 1 lamaie
  • 50 ml. apa minerala
  • 2 cepe
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se separa icrele de pielita, se pun la robot si se incepe mixarea, adaugandu-se ulei putin cate putin; pe parcurs se mai adauga zeama de lamaie, apa minerala, putin cate putin si cate o lingurita de gris, gata fiert si racit. Se face salata, atat cat se crede de cuviinta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare dupa gust. Se amesteca usor si se serveste pe paine.

Icrele de biban sunt albe la culoare si foarte fine, se albesc repede si sunt un deliciu de nerefuzat. Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc