Sandviciuri cu sardele

Sandviciurile cu sardele se pot servi ca si aperitive festive. Se aplica untul pe paine, dupa care sardelele se aseaza in lungul feliei de paine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 felii de cruton
  • 100 g unt si
  • 300 g sardele.

Mod de preparare

Sandviciurile cu sardele se pot servi ca si aperitive festive. Se aplica untul pe paine, dupa care sardelele se aseaza in lungul feliei de paine. La final, se orneaza cu maioneza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci