Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare si organe. Se scot oasele si se taie feliute foarte subtiri.
Pentru sashimi se poate folosi orice peste marin: ton, macrou, scrumbie, somon sau creveti si caracatita. Se curata pestele de solzi, capete, cozi, aripioare, organe si oase, si se da la congelator pentru aproximativ o ora. Se scoate de la congelator si se taie feliute foarte subtiri. Separat se pregateste orezul. Se asaza feliutele de peste peste orez si se stropesc cu zeama de la lamaie. Se incalzeste uleiul de susan pe o tigaie si sa da peste peste
Se serveste cu sos de soia, sos de hrean.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii