Scrumbie tocata

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se taie marunt o ceapa si se r

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. scrumbie
  • 1 buc. ceapa
  • 100 gr. piine alba
  • o lingura ulei
  • 50 gr. unt
  • 1-2 oua
  • 150 gr. mere

Mod de preparare

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se desareze. Se taie marunt o ceapa si se rumeneste in ulei. Se inmoaie in lapte sau apa, piine alba uscata. Se curata un mar crud de coaja si de simburi si se taie in bucatele mici (se poate prepara si fara mere). Scrumbia desarata, ceapa, piinea si marul se dau apoi prin masina de tocat sau se toaca marunt cu un cutit si se freaca cu unt. Aceasta pasta se asaza pe farfuria pentru peste, dindu-i forma de scrumbie, si se presara cu ou fiert tare si tocat si cu patrunjel verde taiat marunt. Se mai poate garnisi de jur-imprejur cu felii curatate de mar, de castraveti sau de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta quatro formaggi

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Zacusca de ghebe

Zacusca de ghebe

Ambele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...

Zacusca de ghebe
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)

Pui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...

Pui cu rosii si usturoi (ostropel)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura zi si noapte de post
1
Dulciuri

Prajitura zi si noapte de post

Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...

Prajitura zi si noapte de post
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Gulas unguresc cu carne de porc
3
Mancaruri cu cartofi

Gulas unguresc cu carne de porc

Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...

Gulas unguresc cu carne de porc
Salata de cruditati
4
Salate reci

Salata de cruditati

O salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...

Salata de cruditati
Prajitura After Eight
5
Prajituri

Prajitura After Eight

Prajitura After Eight este o prajitura de casa absolut delicioasa, o reteta de prajitura cu crema cu aroma de menta, ca si...

Prajitura After Eight
Parteneri
Reteta de dulceata de menta
Bucataras.RO

Reteta de dulceata de menta

Nu am facut niciodata si nici nu am stiut ca se poate face dulceata de menta. Acum, ca am aflat si cum menta frumoasa abia...

Reteta de dulceata de menta
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
ReteteCulinare.RO

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia