Scrumbiile marinate cu frunze de dafin repezinta un aperitiv cu nuante exotice, e o reteta simpla si delicioasa.
Scrumbiile marinate cu frunze de dafin au un gust minunat si exotic.
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin 24 ore in apa ca sa se desareze, schimband apa odata sau de doua ori. Se curata, se scoate sira spinarii. Se taiebucati si se asaza randuri intr-un borcan, alternand bucatile de scrumbie cu felii de ceapa si cu felii de morcov taiate subtire. Se adauga maslinele putin fierte, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin. Peste acestea se toarna urmatorul sos: se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei, putin cate putin,si se subtie cu otet pana se face un sos albicios. Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa 5 — 6 zile sa se marineze. Dupa ce aceasta perioada trece, scrumbiile marinate cu frunze de dafin sunt gata pentru a fi savurate.
Scrumbiile marinate cu frunze de dafin pot fi servite atat ca aperitiv inainte de masa de pranz, cat si inainte de masa de seara.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii